Είναι αρκετά παράξενο το ότι η ανθρωπότητα έχει μέχρι τώρα συναντηθεί σε ένα φλιτζάνι τσάι. Είναι το μόνο ασιατικό τελετουργικό που έχει κερδίσει τον παγκόσμιο σεβασμό.
Στην σελίδα αυτή θα βρείτε μικρά χρήσιμα μυστικά για να γνωρίσετε καλύτερα το τσάι και να νιώσετε πραγματική απόλαυση.


ΣελίδεςPrev1Nextv
05/12/2014 16:36
Το σωστό εκχύλισμα χαρακτηρίζεται από μια ισορροπία μεταξύ του αρωματικού μπουκέτου, των αμινοξέων και των τανινών.
12/02/2015 15:30
Το φύλλα τσαγιού μπορεί να είναι ξερά αλλά δεν παύουν να είναι «ζωντανά»,
28/01/2015 12:33




Το καλό τσάι χαρακτηρίζεται από την αρωματική και την γευστική του γενναιοδωρία.
05/12/2014 15:39
Η τσαγιέρα πρωταγωνιστεί στην τελετουργία ετοιμασίας τσαγιού, αφού αυτή δίνει «ζωή» στα ξερά φύλλα και τα μεταμορφώνει σ' ένα απολαυστικό ρόφημα.
ΣελίδεςPrev1Nextv